Supersterk
Compact
Goedkoop
Uitbreidbaar

Kwalitatieve kadertenten

Kwaliteit staat voorop bij TecTronic Kadertenten! Onze modulaire tenten zijn gemaakt van alleen maar duurzaam materiaal, zodat ze de tand des tijds makkelijk doorstaan.

Stevige aluminium profielen

Het frame is opgebouwd uit lichte, maar robuuste aluminium profielen van 84x48 mm diameter met 3 mm wanddikte. Omdat de langste stukken slechts 2,65 m lang zijn, kan u ze makkelijk vervoeren.


Koppelingen uit gegalvaniseerd staal

Sterke koppelingen uit gegalvaniseerd staal houden het kader bijeen. Met bouten en moeren maakt u de profielen vast in de koppelingen. Dit is veel steviger dan profielen met omslachtige kliksystemen.


Dakzeil en zijwanden uit ultrasterk pvc

Dakzeil en zijwanden zijn vervaardigd uit glanzend wit pvc. Het dakzeil bestaat uit blockout pvc (niet doorschijnend) en heeft een grammage van 750 gr/m². De Zijwanden bestaant uit transculent (doorschijnend) pvc en hebben een grammage van 650 gr/m². De zeilen zijn perfect waterdicht, brandvertragend (B1, M2) en bestand tegen temperaturen tussen -30 en 70°C.

Omdat ze UV-werend zijn met een kleurvastheid van >6, wordt het wit niet snel gelig door blootstelling aan (zon)licht. Ook vuile plekken krijgen uw kadertent niet klein. Want de zeilen zijn zelfreinigend, schimmelbestendig en makkelijk schoon te maken!


Kedersysteem

Met een handig kedersysteem maakt u de zeilen strak vast in het kader. Omdat u ze gewoon in de profielen hoeft te schuiven, bespaart u heel wat opzettijd. Ook is dit kedersysteem een stuk sterker dan ringen en lussen en kunnen de zeilen er niet uit scheuren.


Grondframe inbegrepen

Om strakke zijwanden te garanderen is uw kadertent voorzien van een grondframe dat u door gleuven onderaan de zijwanden schuift en vastmaakt in de profielen. Bovendien is uw tent door dit grondframe nóg stabieler!


Extra dakspanning

Ook een strak dakzeil is een feit met buizen door de volants als extra versteviging. De uiteinden van de buizen maakt u met een spanband met ratel vast aan de staanders van uw modulaire tent. Door de ratel aan te spannen, brengt u het dakzeil perfect op spanning.


Kruisversteviging

Extra kruisversteviging in de zijkanten van het frame zorgt ervoor dat uw kadertent staat als een huis. Dit stalen steunkruis is bevestigd aan de staanders langs weerszijden van de basismodule en geeft uw modulaire tent een stevige basis om op verder te bouwen.


Kadertent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@kadertenten.be