Supersterk
Compact
Goedkoop
Uitbreidbaar

Kadertent 5 meter

Met deze stevige alu kadertent van 5 m heeft u een compacte en makkelijk op te zetten tent tegen een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

Kadertent 5 m te koop:

Kadertent 5 m

Het frame van uw kadertent bestaat uit 58 mm dikke buizen (3 mm wanddikte) uit 8035-T5 aluminium. Dit is hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor vliegtuigen omdat het zowel licht als ultrastevig is. Koppelingen uit gegalvaniseerd staal en handige bevestigingspennen houden het geheel bijeen. Omdat uw kadertent zeker als een huis zou staan, zijn de zijkanten van de basismodule voorzien van extra kruisversteviging!

De zeilen van uw modulaire tent zijn vervaardigd uit scheurbestendig, glanzend wit pvc (1000D, 650 gr/m²). Dit oerdegelijke materiaal is niet alleen waterdicht en brandbestendig (B1, M2). Het is ook UV-werend en kleurvast (>6), waardoor het wit niet snel gelig wordt door blootstelling aan (zon)licht. Bovendien is uw alu kadertent zelfreinigend, schimmelbestendig en makkelijk schoon te maken!

Omdat u per module zou kunnen kiezen tussen panelen met kerkramen of blinde wanden, zijn de zijwanden standaard niet inbegrepen. Deze kan u makkelijk bijbestellen met de keuze tussen 100% ramen, 50% ramen of 100% blind. Zowel het dakzeil als de zijwanden bevestigt u aan het frame met een kedersysteem. Omdat u ze gewoon in de profielen moet schuiven, bespaart u een hoop opzettijd. Bovendien zullen de zeilen er minder snel uitscheuren dan wanneer u ze bevestigt met lussen of ringen.

Strakke zeilen verzekerd! Niet alleen is de kadertent voorzien van een grondframe om door de zijwanden te schuiven en deze zo strak te maken. Ook het dakzeil is voorzien van extra versteviging met buizen in de volants. De uiteinden van de dakbuizen maakt u met een spanband met ratel vast aan de staanders. Door de ratel aan te spannen, brengt u het dakzeil perfect op spanning.

Bijkomend voordeel is dat uw kadertent zeer compact is. Omdat de langste stukken slechts 2,65 m lang zijn, kan u de tent zelfs al vervoeren in een kleine bestelwagen!


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Kadertent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@kadertenten.be