Supersterk
Compact
Goedkoop
Uitbreidbaar

Frametent 8 meter

Deze alu frametent van 8 m staat als een huis. Want ze is volledig opgebouwd uit het supersterk materiaal!

Frametent 8 m te koop:

Frametent 8 m

Het aluminium kader bestaat uit 84 mm dikke buizen met 3 mm wanddikte. We gebruiken geanodiseerd 6061-T6 aluminium, hetzelfde materiaal dat voor vliegtuigen gebruikt wordt omdat het zowel supersterk als licht is. Galvanisé koppelingen en forse bevestigingspennen houden dit alu frame bijeen. Voor een extra stabiele frametent hebben de basismodules kruisversteviging in de zijkanten!

Ook de zeilen van de frametent kunnen tegen een stootje, want dakzeil en zijwanden zijn vervaardigd uit waterdicht en brandbestendig pvc (1000d, 350 gr/m2). Omdat dit pvc UV-werend is (kleurvastheid >6) zal het zijn mooie, glanzend witte kleur niet snel verliezen door blootstelling aan (zon)licht.

Dakzeil en zijwanden maakt u met een handig kedersysteem vast aan de profielen. Omdat u ze er gewoon in moet schuiven, gaat het een stuk sneller dan lussen of ringen. Bovendien zullen de zeilen er vele minder snel uitscheuren! Om een strak dakzeil te garanderen, zijn de dakboorden voorzien van dakbars (25 mm diamter) uit gezinkt staal. Deze maakt u via een spanband met ratel aan de uiteinden vast aan de staanders van uw frametent. Door de ratel aan te spannen, brengt u het dakzeil op spanning.

Zijwanden zijn standaard niet inbegrepen, maar deze kan u makkelijk bijbestellen. Per module heeft u de keuze tussen een set met 100% ramen, 50% ramen of geen ramen. Alle zijwanden zijn onderaan voorzien van tunnels om een grondframe (inclusief) door te steken. Zo heeft u strakkere zijwanden en een nóg stabielere frametent!


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Kadertent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@kadertenten.be