Supersterk
Compact
Goedkoop
Uitbreidbaar

Frametent 5 meter

Topkwaliteit aan een scherpe prijs? Deze alu frametent van 5 m bewijst dat het kan!

Frametent 5 m te koop:

Frametent 5 m

Het kader zet de toon voor een stevige frametent die tegen het stootje kan, want het is opgebouwd uit aluminium buizen (60 mm dia, 2,5 mm wanddikte) en koppelingen uit gegalvaniseerd staal. Elke basismodule is bovendien voorzien van extra kruisversteving, zodat de frametent zeker als een huis zou staan!

Dakzeil en zijwanden zijn gemaakt uit dik pvc (1000 denier, 650 gr/m2). Deze glanzend witte zeilen zijn 100% waterdicht, brandvertragend (B1, M2), UV-werend én zelfreinigend. Bevestigen is makkelijk. Want met een kedersysteem schuift u de zeilen moeiteloos in de profielen van uw alu frametent.

Zijwanden zijn standaard niet inbegrepen omdat u per module zou kunnen kiezen tussen wanden mét ramen of zonder. Bij aankoop van een frametent kan u per module een set zijwanden bijbestellen met 100% ramen, 50% ramen of 100% blinde wanden. Om de zijwanden perfect op spanning te brengen, is er een grondframe inbegrepen dat u vanonder door de zeilen schuift.

Ook het dakzeil van uw frametent blijft perfect op spanning dankzij dakbars in de volants. De uiteinden van deze buizen hangt u met een spanband met ratel vast aan de staanders. Door de ratel aan te spannen, brengt u het dakzeil van uw tent op spanning!

Extra troef is dat deze alu frametent heel compact en makkelijk vervoerbaar is. Want de langste stukken zijn slechts 2,65 m lang, zodat ze nog pefect in een kleine bestelwagen kunnen!


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Kadertent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@kadertenten.be