Supersterk
Compact
Goedkoop
Uitbreidbaar

Alu tent 8 meter

Deze alu tent van 8 m is pas écht stevig. Want ze is gemaakt van enkel supersterk en duurzaam materiaal!

Alu tent 8 m te koop:

Frametent 8 m

Supersterk, dat is het frame zeker! Want het is vervaardigd uit 8035-T5 aluminium (zelfde materiaal als vliegtuigen) buizen van 84 mm diameter (3 mm wanddikte). Koppelingen uit gegalvaniseerd staal en bouten met moeren houden het kader bijeen. Om de constructie nog robuuster te maken, is de basismodule voorzien van extra kruisversteviging aan de zijkanten!

Ook de zeilen zijn zeer duurzaam. Want ze zijn vervaardigd uit 1000D pvc (650 gr/m2. Voordelen in overvloed bij dit pvc. Want het is waterafstotend, winddicht, brandvertragend, UV-werend, zelfreinigend én schimmelwerend. Met een kedersysteem schuift u de zeilen in de profielen van uw alu tent.

De zijwanden blijven trouwens mooi op spanning dankzij het grondframe. Dit grondframe is inbegrepen en steekt u door de tunnels onderaan de wanden. Ook het dakzeil is van extra versteviging voorzien. In de dakboorden zitten stalen buizen die u met spanbanden vastmaakt aan de profielen van uw alu-tent. Door de spanratel aan te spannen, brengt u het dakzeil perfect op spanning!


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Kadertent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@kadertenten.be