Supersterk
Compact
Goedkoop
Uitbreidbaar

Alu tent 5 meter

Deze alu-tent van 5 m is zeer stevig, compact én goedkoop. Want voor een scherpe prijs heeft u een absoluut kwaliteitsproduct in huis!

Alu tent 5 m te koop:

Alu tent 5 m

Het alu frame is gemaakt uit 58 mm dikke buizen (3 mm wanddikte) van geanodiseerd aluminium en koppelingen uit gegalvaniseerd staal. Omdat de alutent een vrije dakspanning heeft, verliest u geen plaats aan extra masten binnenin. Over gewonnen plaats gesproken, de langste buizen van het frame zijn slechts 2,65 m lang. Hierdoor is uw alu-tent compact en makkelijk te vervoeren!

Ook de zeilen zijn supersterk, want zowel het dakzeil als de zijwanden zijn gemaakt van wit 1000 denier pvc met een grammage van maar liefst 650 gr/m2! Deze zeilen zijn 100% wind- en waterdicht, brandvertragend (B1) en UV-werend. Daarnaast zijn ze zelfreinigend en schimmelwerend, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is! Met een kedersysteem schuift u ze in de profielen van uw alu tent.

Omdat u per module zou kunnen kiezen tussen zijwanden met grote kerkramen of blinde wanden, zijn de zijwanden niet inbegrepen bij onze alu-tenten. Deze kan u makkelijk bijbestellen. Per module heeft u de keuze tussen een set zijwanden met 100% ramen, 50% ramen of geen ramen!

Stevigheid en perfect gespannen zeilen zijn een voldongen feit bij deze alu tent. Om een robuuste basis te garanderen, zijn de basismodules aan beide zijkanten voorzien van stalen kruisversteviging. Extra stabiliteit krijgt u door het grondframe, dat steeds inbegrepen is bij de alu-tent. Dit frame zorgt bovendien voor strakkere zijwanden! Ook het dakzeil blijft perfect op spanning door de dakbars in de volants. Deze buizen maakt u vast aan de profielen met een spanband met ratel. Door de ratel aan te spannen, brengt u het dakzeil van uw alutent op spanning!

Specificaties:


Inhoud verpakking:


Kadertent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@kadertenten.be