Supersterk
Compact
Goedkoop
Uitbreidbaar

Kadertent 6 meter

Deze 6 m aluminium kadertent is het toonbeeld van kwaliteit. Want ze is opgebouwd uit alleen maar het stevigste materiaal!

Kadertent 6 m te koop:

Kadertent 8 m

Een kader van 84 mm dikke profielen (3 mm wanddikte) geeft uw kadertent een betrouwbare basis. Deze buizen zijn gemaakt uit geanodiseerd 6061/T6 aluminium, wat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen omdat het zowel licht als stevig is. Met forse koppelingen uit gagalvaniseerd staal zet u het frame in elkaar.

Dakzeil en zijwanden zijn gemaakt van waterdicht en brandbestendig (B1, M2) pvc. Met een dichtheid van 1000 denier en een grammage van 750 en 650 gr/m² zijn deze zeilen beresterk en haast niet te scheuren. Het mooie, glanzend witte kleur wordt bovendien niet snel gelig door (zon)licht. Want de zeilen zijn UV-werend met een kleurvastheid van > 6!

Met een kedersysteem schuift u de zeilen in de profielen van de alu kadertent, waardoor ze mooi vast blijven zitten en niet snel zullen scheuren. Voor extra strakke zijwanden is er een grondframe dat u door de tunnels onderaan de zeilen schuift. Het dakzeil wordt dan weer op spanning gehouden door buizen in de dakboorden. Deze maakt u aan de uiteinden vast aan de staanders via een spanband met ratel.


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Downloads:


Kadertent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@kadertenten.be